آبنما نيوز : ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان رودان با حضور امام جمعه، فرماندار، رییس تبلیغات اسلامی و اعضاء عضوء این ستاد در محل دفتر امام جمعه شهرستان تشکیل جلسه داد.
به گزارش آبنما نيوز به نقل از روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی ؛ در این جلسه که با حضور حجت الاسلام امیر الهی منش امام جمعه رودان ، غلامرضانظرنژاد فرماندار، حجتالاسلام سید مهدی هاشمی رییس تبلیغات اسلامی و دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان و دیگر اعضاء عضوء این ستاد مورخ 18 مهرماه جاری در دفتر امام جمعه برگزار شد، حجتالاسلام سید مهدی هاشمی رییس تبلیغات اسلامی و دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر ضمن تقدیر و تشکر از حاضرین در جلسه بیان داشت:متاسفانه در کشور جمهوری اسلامی ایران که نماد الگوبرداری برای کشورهای جهان اسلام میباشد امر به معروف و نهی از منکر به صحنه فراموشی سپرده شود که باید آن را احیاء و زنده کرد.
وی ادامه داد: دشمن در دوران هشت سال دفاع مقدس که سپری کردیم به مرزهای جغرافیایی ما حمله کرد و چون در مرز فیزیکی موفق نشده است امروز به جغرافیای انسانی و معنوی حمله کرده و گزینه را عوض کرده و به سراغ جنگ نرم آمده و سنگرهای خود را در درون خانهها بنا کرده و میخواهد ما را از میان تهی کند که راه جلوگیری از این تهاجم دشمن تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر می باشد، که مرکز این ستاد در تهران مستقر است و به تبع آن در مراکز استانها نیز این ستاد تشکیل شده و از سال 90 نیز بعضی از شهرستانهای استان هرمزگان نسبت به تشکیل ستاد اقدام کردهاند که امسال نیز شهرستان رودان به عنوان یکی از شهرستانهای این استان جهت تشکیل این ستاد انتخاب شده که امید است با همکاری اعضاء عضوء این ستاد تلاش و همتی مضاعف در جهت تشکیل برنامههای ستاد صورت بگیرد چرا که رکن رکین اسلام امربه معروف و نهی از منکر است و همه ارزشهای ما در این امر مهم خلاصه میشود.
حجتالاسلام هاشمی در ادامه در خصوص تشکیلات ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: این ستاد دارای پنج معاونت میباشد که عبارتند از معاون فرهنگی، معاون ادارات و کارخانجات، معاون تشکلهای مردمی،معاون سازمانهای اجرایی و معاون اداری و مالی، که طبق نظر رییس ستاد پنج نفر از مسئولین دستگاههای اجرایی انتخاب و عهدهدار این معاونتها خواهند بود.
دبیرستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان همچنین با بیان این که هفته امر به معروف و نهی از منکر از اول ماه محرم شروع میشود تصریح کرد: مسئولینی که به عنوان معاونت این ستاد انتخاب میشوند بایستی با توجه به رئوس و برنامههایی که در دستورالعمل تشکیل ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر آمده نسبت به انجام برنامهها در هفته امر به معروف و نهی از منکر اقدام کنند.
در این جلسه همچنین امام جمعه رودان ضمن تشکر از تشریف فرمایی از مسئولینی که به عنوان اعضاء ستاد، در راستای اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر در جلسه حضور بهم رساندهاند گفت: آنچه مهم است، این که چرا با این همه تشکیلات و هزینههایی که صرف چاپ بنر، پوستر، نشریه و بروشور طراحی و برنامهریزی میشود اما در بازدهی اثر بخشی که باید صورت بگیرد آنچنان تاثیری نمیبینیم.
وی نحوه تبلیغات را بسیار مهم عنوان کرد و اظهار داشت: اگر مجموعه فکر اعضاء عضوء این ستاد در راستای اهداف مهم برنامههای ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر طراحی و برنامهریزی شود قطعا اثر بخش خواهد بود.
حجتالاسلام الهی منش تصریح کرد: باید ببینیم جامعه چه چیزی را معروف میداند و چه چیزی را منکر، و شناخت معروف و منکر جزء واجبات قطعی امربه معروف و نهی از منکر است و این موضوع به تمام دستگاههای اجرایی برمیگردد و همه دستگاهها بایستی در درون خود شورایی بدین منظور تشکیل داده و تقسیم کار صورت گیرد که قطعا اثر بخش بوده و دارای پیامدهای مثبتی خواهد بود.
فرماندار رودان نیز که به عنوان قائم مقام ستاد در جلسه حضور داشت گفت: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه شرعی بر همه افراد جامعه است که به این امر مهم بپردازند، لذا اگر این اصل ابتدایی را بپذیریم در محدوده کار خود وظیفه داریم به این امر مهم بپردازیم.
غلامرضانظرنژاد خطاب به اعضاء ستاد بیان داشت: همه ما باید در چهارچوب قانون و مقررات کار انجام دهیم و دستگاهها در حیطه کار خود برنامه هایی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر انجام دهند.
در پایان جلسه نیز آموزش و پروش بعنوان معاون فرهنگی،شورای بخش بعنوان معاون ادارات و کارخانجات، شورای هیئات مذهبی بعنوان معاون تشکلهای مردمی، دادگستری بعنوان معاون سازمانهای اجرایی و تبلیغات اسلامی رودان بعنوان معاون اداری مالی انتخاب شدند.
همچنین برگزاری جلسات به صورت ماهانه و در صورت فوریت و به اقتضاء شرایط تشکیل جلسات فوقالعاده از مصوبات این جلسه بود.