آبنما نیوز : امام جمعه رودان در همایش 9 دی در جمع فرهنگیان این شهرستان گفت : آموزش و پرورش در بصیرت بخشی و آگاهی دادن به آحاد جامعه دارای جایگاه ویژه ای است.
به گزارش آبنما نیوز ، حجت الاسلام امیر الهی منش عصر دیروز در همایش 9 دی که با حضور جمعی از فرهنگیان شهرستان رودان در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد با اشاره به نقش و جایگاه ویژه فرهنگیان در آگاهی دادن و بصیرت بخشی به جامعه گفت : لازمه بصیرت بخشی به جامعه مصلحت اندیشی است و باید یک فرهنگی نسبت به مسائل پیرامونی خود آگاهی داشته باشد.
الهی منش به طراحی های از پیش تعیین شده دشمن در بروز و ظهور اتفاقات 9دی 88 نیز اشاره و تصریح کرد : شکل گیری این جریان یک حادثه ساده نیست بلکه دشمن خیال باطل براندازی انقلاب اسلامی را در سر می پروراند.
امام جمعه رودان اضافه کرد : جریان فتنه و اغتشاشات ، بسیارخطرناک بود به طوری که در تاریخ انقلاب اسلامی ایران نظیر چنین هجمه گسترده ای وجودندارد و رژیم غاصب صهیونیستی با صراحت کامل و به طور علنی اغتشاشگران را نیروهای سازماندهی شده خود اعلام کرد.
وی با اشار ه به عرصه های مختلف جنگ دشمنان و جامعه استکباری در تقابل با نظام اسلامی تصریح کرد: درجنگ سخت آحاد جامعه به آسانی می تواننتد تجزیه و تحلیل وقایع بپردازند امات در جریان فتنه که یک جنگ نرم بود ، اگر خواندن نماز با کفش ، روزه خواری ،حضور دختران بدحجاب و اتفاقات روزعاشورا نبود ، شناخت این جریان برای عموم به سادگی قابل فهم نبود.
نماینده ولی فقیه و امام جمعته رودان بار دیگر با اشاره به طراحی های دشمن در قبل از انتتخابات 88 و 9 دی گفت : دشمنان نظام اسلامی در این عرصه ، با بهره گیری از قدرت جنگ رسانه ای و تبلیغاتی و رمز تقلب ، برای براندازی حکومت اسلامی وارد شدند که تدبیر عالمانه امام خامنه ای (مدظله العالی) در تشکیل جلسه با معترضین ، مانع از این شد که فتنه گران در این عرصه کاری از پیش ببرند و هنوز هم فتنه گران نتوانسته اند مدارکی دال بر تغلب در انتخابات ارائه کنند.