رودان نیوز : نماینده مردم شهرستان های شرق هرمزگان ضمن بازدید از مدرسه راهنمائی فدک با دانش آموزان این مدرسه دیدار کرد.
به گزارش رودان نیوز ، سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی پیش از ظهر دیروز با حضور در مدرسه راهنمائی فدک از نزدیک فعالیت های این اموزشگاه را مورد بررسی قرار داد .
هاشمی پس از بازدیدی کوتاه از اماکن مختلف این اموزشگاه ، به یکی از کلاس های درس این مدرسه رفت و کم و کیف برگزاری کلاس ها ، فعالیت های فرهنگی و آموزشی را مورد بررسی قرار داد.
وی در این دیدار رشد و بالندگی کشور را مرهون نیروی انسانی توانمند عنوان و تصریح کرد : محرکه اصلی برای حرکت در مسیر رشد و بالندگی کشور انگیزه و امید است.
نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی افزود : هر گاه انگیزه کافی برای طی طریق به سوی پیشرفت وجود نداشته باشد ، برای ادامه مسیر با مشکل مواجه خواهیم شد.
هاشمی که در جمع دانش اموزان پایه سوم این آموزشگاه سخن می گفت ، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ضمانت پیشرفت ایران اسلامی در آینده را تلاش دانش آموزان در مقوله تحصیل ، تهذیب ، پرورش جسم و نیز آموختن مهارت های زندگی توأم با صبر دانست.
انتهای پیام/
قدم رنجه فرمودند
تا بوده فدک بوده و عترت و علامه و دکتر حسابی
رودان دیگر مدرسه ندارد
این تبعیض ها همیشه و همه جا بوده
تا باد چنین باد
ممنون كه اومديد دعوت مي كنم ازتون بياين وبلاگ ورزش مون رو هم ببينين