مدیرعامل شرکت ساختمان و نصب پتروشیمی گفت:طرح توسعه پالایشگاه بندرعباس که بیش از 76 درصد پیشرفت فیزیکی دارد با تلاش متخصصانن ایرانی و متخصصان استان فارس درحال اجراست و بخش های عمده این طرح تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
به گزارش رودان نیوز به نقل از ایرنا ، مهندس غلامرضا عادل زاده روز یکشنبه درجریان بازدید شماری از خبرنگاران استان فارس ازطرح توسعه پالایشگاه بندرعباس بیان داشت:این طرح در زمینی به مساحت 577 هزار متر مربع درحال اجراست و هدف از اجرای آن تامین بنزین مورد نیاز کشور و رسیدن به خود کفایی در این زمینه است .
وی ادامه داد:اجرای طرح های مهندسی تفصیلی و تامین همه کالاهای مورد نیازاین طرح ازسوی شرکت طراحی مهندسی پتروشیمی درحال انجام است.
به گفته وی با اجرای طرح توسعه پالایشگاه بندرعباس ظرفیت تولید بنزین دراین پالایشگاه روزانه 5/2 میلیون لیتر، ظرفیت تولید بنزین سوپر روزانه 5/3 میلیون لیتر و طرفیت تولید گازوییل روزانه 9/7 میلیون لیترافزایش می یابد.
عادل زاده ادامه داد:همچنین با اجرای این طرح روزانه 33 هزار و 600 لیتر به ظرفیت تولید گاز مایع و 250 تن به ظرفیت تولید گوگرد افزوده می شود.
مدیرعامل شرکت ساختمان و نصب پتروشیمی افزود:هم اینک طرح توسعه این پالایشگاه درسه بخش عملیات فرایندی ، عملیات احداث مخازن و عملیات سرویس های جانبی در حال اجراست .
وی بیان داشت:تا کنون چهارهزارمیلیارد ریال اعتبار ریالی و 325 میلیون یورو اعتبار ارزی در طرح توسعه پالایشگاه بندرعباس هزینه شده است و پیش بینی می شود تا اتمام طرح در سال جاری هزینه های ریالی به پنج هزار میلیارد ریال و هزینه های ارزی به 400 میلیون یورو برسد.