دوره آموزشی نحوه اجرای قوانین مواد خوردنی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ویژه بهورزان شاغل در شبكه بهداشت و درمان شهرستان رودان در محل سالن اجتماعات شهید فاضلی این شهرستان برگزار گرديد.
یوسف دورکیش مسئول بهداشت محیط شهرستان رودان در حاشیه این جلسه آموزشي به خبرنگار رودان نیوز گفت : با توجه به شروع فصل گرما که زمینه ساز بسیاری از بیماری هاست ، می طلبید که نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی با جدیت بیشتری دنبال شود.
دور کیش هدف از برگزاری این کلاس را ارتقاء کیفیت نظارت بر رعايت اصول و موازين بهداشتي در مراكز تهيه ، توزيع و فروش مواد غذايي در راستای ارتقاء سلامت شهروندی عنوان کرد و افزود : همکاری شهروندان با ماموران بهداشت و سلامت محیط در نظارت بر اماکنی که با سلامت مردم سر و کار دارند می تواند در کیفیت بخشی خدمات اصناف به شهروندان تإثیر بسزایی داشته باشد.
گفتنی است در این دوره آموزشی بهورزان با قانون ماده یک مواد خوردنی و آشامیدنی و ماده 11 و 13 مشخصات مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی آشنا شدند.
انتهای پیام/