اگر غذای شما بیش از حد بوی سیر گرفته است می توانید چند برگ جعفری را درون یک صافی چای قرار داده و داخل غذایتان بیاندازید، بوی اضافی سیر گرفته خواهد شد و پس از آن جعفری را از درون غذا در آورید.
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و تند شده است، اصلا نگران نباشید، چند دقیقه قبل از آن كه غذا را از روی حرارت بردارید، آب یك عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید، به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت. از آنجا که کپسایسین بازی (قلیایی) است، اضافه کردن اسید باعث خنثی شدن تندی غذا می شود. به غذای در حال پخت می توانید آب لیمو یا سرکه بزنید. لاکتیک اسید موجود در شیر هم تأثیری دوچندان خواهد داشت.
جام