امام جمعه شهرستان قشم گفت: تفکر بسیجی کشورهای بزرگ را به تعظیم در برابر ملت ایران وادار کرد.
به گزارش رودان نیوز، حجتالاسلام والمسلمین رضا جوکار صبح امروز در نشست با فرمانده و مسئولان ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم در هفته بسیج اظهار داشت: همه ما باید از تلاش خستگیناپذیر تیم مذاکرهکننده کشورمان در جریان نشست ژنو سه که به صدور توافقنامه هستهای ایران با کشورهای موسوم به 1 + 5 منجر شد، به طور جد حمایت و پشتیبانی کنیم.
وی افزود: تفکر بسیجی حاکم بر ایران اسلامی مهمترین عامل موفقیت در حوزه دستیابی ملت قهرمان کشورمان در بحث انرژی صلح آمیز هستهای بود که کشورهای بزرگ را به تعظیم در برابر ملت ایران وادار کرد.
امام جمعه شهرستان قشم بیان داشت: تیم مذاکره کننده ایران در نشست ژنو با حفظ اصول انقلاب و احترام به خواست ملت ایران توانست خواستههای به حق خود را برای کشورهای 1 + 5 دیکته کند و این پیروزی بزرگ نتیجه صبر، استقامت، ولایتمداری و اصرار ملت قهرمان ایران بر اصول انقلاب بود.
وی با اشاره به مجبور شدن کشورهای 1 + 5 برای کنار آمدن با ایران گفت: دنیای استکبار باید بداند که دوره زورگویی آنان دیگر به پایان رسیده و منطق، استدلال، برهان و عقلانیت جای آن را گرفته و وعده خداوند در زمینه پیروزی بر مستکبران نیز در این نشست به حقیقت پیوست.
جوکار تصریح کرد: احترام متقابل، کلید حل همه مشکلات است و دنیای کنونی خریدار خوی استکباری و ضایع کردن حقوق ملتها نیست و ایران اسلامی به عنوان سکاندار و سرآمد مبارزه با ظلم و ستم طی 35 سال گذشته ثابت کرده که هیچگاه زیر بار زور و ذلت نخواهد رفت.
منبع : فارس
انتهای پیام/