به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رودان نیوز؛ حجت الاسلام مهدی دری امام جمعه رودان در آیین رونمایی از کتاب از رودان تا خرمشهر با اشاره به آیات قرآن کریم در خصوص اینکه شهدا همیشه زنده اند و شاهد اعمال و رفتار ما هستند، گفت: درک کردن اینکه شهدا زنده اند شاید برای عامه سخت باشد اما با درک این سختی های که بر جمهوری اسلامی از بدو انقلاب اسلامی تاکنونی رخ دادن متوجه خواهیم شد که این خون شهداست که کشور را در مقابل فتنههای مختلف حفظ کرده است.
امام جمعه رودان بیان کرد: شهدا خود را برای آسودگی ایران اسلامی فدا کردند اما فرزندان شهدا طی همه این سال ها با سختی فراوان بزرگ شدند و باید قدر دان این عزیزان به عنوان سرمایه های نظام باشیم.
وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در حفظ یاد و خاطره شهدا گفت: نوشتن چنین کتابهایی قطعا پیروی از مقام معظم رهبری در حفظ یاد، خاطره و جایگاه والای شهدا است.
امام جمعه رودان تاکید کرد: وقتی خاطرات شهدا این چنین مکتوب شوند تا چندین نسل فداکاریها و جان فشانیهای عظیم شهدا ماندگار خواهد شد.
وی گفت: امیدوارم تدوین این کتاب فتح البابی برای جمع آوری خاطرات تمامی شهدا شهرستان شود.
دری؛ کتاب از رودان تا خرمشهر را کتابی شگرف در بیان خصوصیات والای شهید یوسف بلالی دانست و گفت: در این کتاب با روایت صریح بطور زیبایی زندگینامه شهید روایت شده است.
محمد انصاری نویسنده کتاب «از رودان تا خرمشهر» ویژگیهای این کتاب را اینگونه بیان کرد: موضوع اصلی کتاب روایت داستانی از زندگی شهید یوسف بلالی است.
وی با بیان اینکه محتوای کتاب بر مبنای فرهنگ بومی شهرستان رودان و استان هرمزگان تدوین شده است گفت: تمامی باور و اعتقادات و فرهنگ های سنتی منطقه به نوعی در این کتاب آورده شده است به گونه ایی که در جای جای کتاب از گویش محلی استفاده شده شده است.
انصاری تصریح کرد: قلم کتاب هم به سبک کاملا روان انتخاب شده تا مخاطب عام داشته باشد و هر کسی بتواند با آن ارتباط برقرار کند و مختص به یک طیف خاص نیست.
«یوسف بلالی» ۷ فروردین سال ۱۳۳۵ در روستای کمیز از توابع شهرستان رودان متولد شد. از همان کودکی همه اطرافیان و بستگان را شیفته مهر و محبت خود کرده بود.
وی تا پایان دوره ابتدایی درس خواند و سال ۱۳۵۷ ازدواج کرد و صاحب دو پسر به نام های علی اکبر و محمد امین شد.
فروردین سال ۶۱ یوسف به عنوان پاسدار و اولین رزمنده روستای قلعه کمیز در آغاز جنگ تحمیلی عازم جبهه های جنگ شد. یوسف بلالی ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در اولین روز عملیات بیت المقدس در سن ۲۶ سالگی همچون سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در منطقه سوسنگرد به شهادت رسید.
آیین رونمایی کتاب از رودان تا خرمشهر با حضور خانواده معظم شهید یوسف بلالی، امام جمعه رودان، فرماندار رودان و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/